Ο Alex Albon έκανε για ακόμα μια φορά το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του φτάνοντας έως την 13η θέση στις κατατακτήριες. Πιο ανταγωνιστικός αλλά εκτός Q2 ο Sargeant. Στόχος η αναμπουμπούλα που μπορεί να τους ευνοοήσει.Logan Sargeant 16ος
«Είναι η πρώτη μου φορά που οδηγώ μονοθέσιο της F1 στο Μονακό αυτό το Σαββατοκύριακο και μου άρεσε κάθε σημείο μέχρι στιγμής. Κάθε γύρος σε αυτή την πίστα μας κρατά σε εγρήγορση. Αύριο θα είναι μια κουραστική μέρα, αλλά θα την αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Αυτό το απόγευμα στις κατατακτήριες ήταν ίσως η μοναδική στιγμή που ήμουν χαλαρός αυτό το Σαββατοκύριακο, Οδηγούσα καλά στις ελεύθερες δοκιμές και ήμουν ευχαριστημένος με τον γύρο μου στις κατατακτήριες. Προερχόμενος από τα ελεύθερα, δεν πίστευα ότι θα ήμασταν τόσο κοντά όσο ήμασταν και ένιωθα ότι έκανα τα πάντα.
«Ο γύρος Q1 του Alex ήταν αρκετά εντυπωσιακός, θα πρέπει να δω τι έκανε! Πήραμε το αυτοκίνητο σε καλό παράθυρο λειτουργίας. Υπήρχαν μερικά κομμάτια που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, αλλά είναι δύσκολο να προσαρμοστώ σε όλες τις στροφές. Η εκκίνηση από την 16η δεν είναι ιδανική εδώ, αλλά θέλω καθαρό αγώνα με καλό ρυθμό, τότε αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος για να ολοκληρώσω το Σαββατοκύριακο και μετά να προχωρήσω στη Βαρκελώνη που είναι μια πίστα που αγαπώ».
Alex Albon 13ος
«Ήταν μια καλή μέρα σήμερα. Ήμασταν στο πίσω μέρος όλο το Σαββατοκύριακο, αλλά σε αυτήν την πίστα, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο και οι αδυναμίες στο μονοθέσιό μας θα ήταν φανερές σε αυτό το σιρκουί. Κάναμε πολλές αλλαγές από το FP3 στις κατατακτήριες και λειτούργησαν, οπότε αυτό είναι πάντα θετικό. Αυτές οι αλλαγές έκαναν το αυτοκίνητο πολύ πιο καλό για κατατακτήριες, αλλά χρησιμοποιήσαμε τρία σετ ελαστικών στο Q1 για να περάσουμε. Ήμουν ευχαριστημένος με τον γύρο μου, αλλά έχασα πολύ χρόνο στην κίνηση, ενώ τα ελαστικά ζεστάθηκαν, οπότε, παρόλα αυτά, αισθάνομαι ότι το αυτοκίνητό μας ήταν καλύτερο Ας ελπίσουμε για λίγη βροχή αύριο».
Και επειδή στο F1fan.gr ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε και θέλουμε πάντα να προχωράμε μπροστά, μπορείς να μας ακολουθήσεις στο Facebook, και στο Instagram, όπως επίσης και να γραφτείς στο εβδομαδιαίο Newsletter μας!