Η Haas τα πήγε καλά στις δύσκολες συνθήκες και έβαλε και τα δύο της μονοθέσια στο Q3, αλλά από εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσε κανένας από τους δύο οδηγούς να βρουν καθαρή πίστα λόγω της έντονης κίνησης.
Ο Grosjean ήταν ο ταχύτερος από τους δύο όλο το Σαββατοκύριακο, αλλά ο Magnussen βρήκε χρόνο όταν χρειάστηκε και προκρίθηκε για πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον teammate του.
Romain Grosjean, P10
«Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά μου σήμερα, αλλά είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα στο Q3. Με εμπόδισε ο Max στην τελευταία στροφή του δεύτερου γύρου μου και ξεκίνησα ακριβώς με το σπρέι νερού και δεν μπορούσα να δω τίποτα στον τελευταίο γύρο, οπότε είμαι λίγο απογοητευμένος με αυτό.
«Νομίζω ότι ήμασταν πολύ, πολύ γρήγοροι στο στεγνό. Πιστεύω ότι σε ένα σημείο ήμουν πρώτος και στη συνέχεια δεύτερος. Το μονοθέσιο ήταν ακριβώς εκεί, αλλά έπειτα έβρεχε και το Q3 ήταν μια πρόκληση, αλλά τα καταφέραμε και αυτό είναι υπέροχο.
«Υπάρχει κάποια δουλειά που πρέπει να γίνει στο μονοθέσιο για το βρεγμένο. Δεν ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε οδηγήσει την VF-18 σε αυτές τις συνθήκες, οπότε υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε από αυτό και αυτό είναι θετικό. Προφανώς, όλα είναι ανοιχτά για τον αγώνα αύριο. Συνολικά, δεν ήταν κακές κατατακτήριες.»
Kevin Magnussen, P9
«Δεν είμαι απογοητευμένος με την 9η και 10η θέση. Ελπίζαμε λίγο περισσότερο, σε ξηρές συνθήκες τουλάχιστον, αλλά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και έμεινε ήρεμη, για να μας βάλει τα σωστά ελαστικά και να μας βγάλει στην πίστα την κατάλληλη στιγμή.
«Είναι τόσο εύκολο να πάρεις λάθος απόφαση σε αυτές τις συνθήκες και κυριαρχεί μεγάλη πίεση στην ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Στο στεγνό, μας στέλνουν έξω και εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά στο βρεγμένο, το βάρος είναι πραγματικά πάνω τους και έκαναν το σωστό. Οπότε έκαναν καλή δουλειά.»
Και επειδή στο F1fan.gr ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε και θέλουμε πάντα να προχωράμε μπροστά, μπορείς να μας ακολουθήσεις στο Facebook, και στο Instagram, όπως επίσης και να γραφτείς στο εβδομαδιαίο Newsletter μας!